Наступного тижня виконком розгляне здорожчання квитків у трамваях і тролейбусах Львова

1624 1
Ціна може зросте до 6 грн і 7 грн, якщо купувати квиток у водія.
ілюстративне фото: Андрій Бойко

ілюстративне фото: Андрій Бойко

Наступного тижня виконком ЛМР розгляне питання про коригування тарифів на проїзд у міському електротранспорті. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У міськраді говорять, що новий тариф перевірений департаментом економіки та пройшов громадські слухання. Нагадаємо, пропонується, щоб квиток на проїзд у трамваї або тролейбусі коштував 6 грн, а якщо купувати його у водія – то 7 грн.

Читайте також: «Великий сюр», фальшиві долари і Нацкорпус. Як обговорювали подорожчання проїзду у Львові

У міськраді кажуть, що подорожчання проїзду в трамваях і тролейбусах Львова – одна з вимог європейських кредиторів, які виділяють містові гроші на закупівлю нового електротранспорту та реконструкцію мереж.

Натомість місто обіцяє, що вже влітку львів’яни зможуть їздити у нових тролейбусах з кондиціонерами.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Якщо подорожчання відбудеться, то протягом зими місячний абонемент коштуватиме 160 грн, як і зараз, додають в міськраді.


Читайте також:
21 Грудня, 2019 07:26
Ростислав Добрий день !! Виконком збирається робити засідання з важливої причини - підняття тарифів за проїзд в міському електротранспорті, бо цього вимагають європейські кредитори..., а вимоги Львів'ян упорядкувати рух громадського транспорту їх цікавить...?? Те, що трамваї і тролейбуси їздять не за графіком їх цікавить ??, те що трамваєм і тролейбусом доїхати на залізничний вокзал, чи на роботу, чи на навчання, чи то в інше місце призначення вчасно неможливо їх цікавить ?? Чому міський електротранспорт немає пріоритетної смуги руху, а постійно заблокований приватними автомобілями ?? Куди дивляться служби безпеки та організації руху..., інші ?? Це для кого купується новий електротранспорт у Львові, для мешканців міста, чи гарної картинки туристам, коли тим транспортом ганьба добиратися вчасно до необхідного місця у Львові ?? Можливо Громадянам потрібно возити з собою палицю в громадському транспорті і при необхідності самим розблоковувати шлях попереду трамваю та тролейбусу тими палицями від приватного транспорту, щоб вчасно доїхати до свого місця призначення ?? Або ж тими палицями прогнати тих нероб, що займають робочі місця у тих виконкомах та управлінні дорожнім рухом ??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!