Наступного тижня закриють для проїзду ще одну частину Личаківської. Варіанти об’їзду

3416 0
Точну дату закриття частини Личаківської на ремонт погодять на нараді за участі міського голови Винник, депутатів та перевізників у понеділок.

Із наступного тижня у Львові закриють для проїзду ще одну частину вулиці Личаківської, на відрізку від вулиці Черемшини до Долішньої. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль. 

За його словами, у понеділок узгоджуватимуть точну дату закриття вулиці та терміни виконання ремонтних робіт. Тоді ж узгодять точну схему об’їзду.

«Із понеділка  зберемо нараду за участі міського голови Винник, депутатів, перевізників і будемо вирішувати схему об’їзду так, щоб вона була зручною для мешканців цієї території», – розповів у коментарі Tvoemisto.tv в. о. керівника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика.

За його словами нині розглядають два варіанти об’їзду: Пасічна – Зелена або через вулицю Богданівську на Кривчиці.

 

Читайте також: У Львові почали ремонт Замарстинівської. Фото

Нагадаємо, вулицю Личаківську закрили на ремонт рік тому. Роботи мали відбутися у три етапи та тривати 8 місяців. Тендер на виконання робіт виграло ТОВ «Онур», яке загалом має відремонтувати Личаківську від вулиці Мечникова до розворотного трамвайного кільця на Пасічній. 

Торік у вересні після ремонту відкрили для проїзду перехрестя Личаківська – Мечникова, що дозволило відновити рух трамвая №2. Тут замінили 30 м колектора, діаметром 1200 мм та глибиною 7,5 м. 

У січні цього року для проїзду відкрили першу ділянку відремонтованої вулиці – Личаківська-Мечникова до вул. Богдана Котика. За час ремонту тут проклали 490 м колектора та 600 м водопроводу із підключенням до житлових будинків, замостили 3 тисячі м кв. тротуару і 940 м трамвайної колії. На дорожні частині проклали бруківки на 6 тисяч м кв. 

З 5 лютого доступним для транспорту стало ще 350 м дороги від вулиці Круп’ярської до перехрестя Личаківська – Котика – Мучна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!