Наталію Хобзей поховають на Личаківському кладовищі

4033 0
Відома львівська філологиня померла на 54-му році життя.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Сьогодні, 22 серпня, о 19:00 у Каплиці Різдва Хрестителя Господнього Іоана, що на вул. Пекарській, 42, відбудеться парастас за львівською мовознавицею Наталією Хобзей. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Похорон відбудеться завтра, 23 серпня, о 14:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Поховають покійну на Личаківському цвинтарі в родинному гробівці.

Нагадаємо, відома львівська мовознавиця, завідувачка відділу української мови Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України Наталія Хобзей пішла з життя вчора, 21 серпня. Вона була випускницею філологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Є авторкою понад 100 наукових праць, опублікованих в Україні та поза її межами. Її книга «Лексикон львівський поважно і на жарт» визнана найкращою книгою Форуму видавців 2009 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!