Телеканал National Geographic заговорить українською

3636 0
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поповнила Перелік іноземних програм, а також внесла зміни щодо низки телевізійних каналів, зробивши передачі National Geographic Channel доступними українською мовою.
фото: animals.nationalgeographic.com

фото: animals.nationalgeographic.com

Відтак, перелік збільшили двома італійськими програмами «Novela TV» і «Water Planet» і двома латвійськими телеканалами «Sport 1 (Baltic)» і «Sport 2 (Baltic)».

Читайте також: Телебачення для айтішників: В Україні запустили освітній телеканал про ІТ 

Канал «Novela TV» (в форматах SD і HD) цілодобово буде показувати фільми польською мовою, а «Water Planet»  пізнавальні програми, які також транслюватимуть польською. Спортивні латвійські телеканали можна буде дивитися українською, англійською та російською мовами.

«У всіх програмах немає передач еротичного та сексуального змісту, зі сценами надмірного насилля чи жахів, фільмів, демонстрування яких заборонено на території України, а також реклами»,  повідомляє Нацрада.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!