Нацбанк дозволив українцям укладати договори про страхування життя у валюті

1710 0
Першу ліцензію на це отримала «Страхова компанія «ТАС».
Фото: rakhivnews.in.ua

Фото: rakhivnews.in.ua

Національний банк України видав першу ліцензію компанії, що займається страхуванням життя, на проведення валютних операцій. Про це ідеться на сайті регулятора.

Ліцензію на здійснення валютних операцій в частині здійснення розрахунків у іноземній валюті на території України за договорами страхування життя отримала «Страхова компанія «ТАС».

Ліцензія НБУ дозволяє страховику отримувати страхові платежі та здійснювати страхові виплати за договорами страхування життя в іноземній валюті.

Читайте також: Страхова медицина у Львові: як повернути гроші за лікування

«Відтепер люди, які піклуються про здоров’я, достойну старість, забезпечення майбутнього дітей, з метою мінімізації валютних ризиків зможуть укладати договори страхування життя у іноземній валюті, а також отримати виплати у іноземній валюті», – кажуть в НБУ.

У Нацбанку вважають, що наявність ліцензії сприятиме розвитку ринку страхування в Україні завдяки збільшенню привабливості продуктів для кінцевих споживачів, залученню нових клієнтів та пожвавлення конкуренції на ринку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!