Нацбанк почне перевозити цінну валюту між містами

1277 0
Досі така послуга була доступна лише у межах одного населеного пункту.
Фото: wp.com

Фото: wp.com

Із 25 березня Національний банк України здійснюватиме міжміські перевезення валютних цінностей. Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Читайте також: Нацбанк ввів в обіг нові монети шестигранної форми. Фото

«За заявками банків Нацбанк зможе здійснювати міжміські перевезення валютних цінностей середньовантажними та великовантажними оперативними авто», – йдеться у повідомленні.

Досі така послуга була доступна лише у межах одного населеного пункту. Рішення ухвалили, аби контролювати обіг готівки у банківській системі та її перевезення. Організацію та перевезення валютних цінностей між НБУ та банками України здійснює управління з перевезення цінностей Центрального сховища.

Читайте також: Нацбанк дозволив відкривати рахунки онлайн у всіх банках

Нагадаємо, 7 лютого в Україні набув чинності закон «Про валюту та валютні операції», який скасовуєнизку обмежень для населення та бізнесу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!