Національна поліція в січні оголосить додатковий набір. Вимоги

3495 0
Наприкінці січня 2017-го року відкриють конкурси для набору в патрульну поліцію, а також розпочнеться процес відбору слідчих, оперативних працівників та дільничних офіцерів поліції.
фото: iamir.info

фото: iamir.info

Про збільшення штату поліції повідомив Костянтин Бушуєв, заступник голови НПУ, - інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

За його словами, участь у конкурсах зможуть взяти всі громадяни України, які відповідають визначеним вимогам. Посадовець обіцяв, що відбір проводитимуть максимально прозоро.

Також заступник голови Нацполіції розповів, що реформи поліції продовжуються, зараз фокусуються на побудові нового підходу до охорони громадського порядку, що передбачає залучення до роботи на вулицях якомога більшої кількості працівників поліції та виведення їх на вулиці у невеликих містах та селах.

Читайте також: Чим відрізнятиметься нова поліція. 3 факти

Нагадаємо, кандидати на посаду в поліції мають заповнити анкету (вимоги: громадянство України, вік від 18 до 55 років, відсутність судимостей, знання української мови, повна середня освіта), пройти тест на фізичні та психологічні здібності, медичний огляд.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!