Національний банк України у березні матиме чотири вихідних

2293 0
У зв’язку зі святкуванням Міжнародного дня жінок, Національний банк України переніс робочий день з 7 березня на 12 березня. Також «відпочиватиме» банківська система 27 червня, а відроблятиме цей день 2-го липня.
фото: kvedomosti.com

фото: kvedomosti.com

Про це повідомляють у прес-службі Нацбанку.

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів від 11 листопада 2015 №1155-р «Про перенесення робочих днів у 2016 році» Національний банк повідомляє, що робочі дні банківської системи в 2016 році переносяться з: понеділка 7 березня – на суботу 12 березня; понеділка 27 червня – на суботу 2 липня.

У зв’язку з цим, з 5 до 8 березня (включно) і з 25 до 28 червня (включно) 2016 не працюватиме:

система електронних платежів Національного банку (СЕП),

система електронної пошти Національного банку, депозитарій Національного банку,

система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку,

система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку «Кредінфо2»,

система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами «Реєстр договорів з нерезидентами 2»

А також не проводитимуть наступні послуги:

кліринг за операціями національної платіжної системи на базі відкритих міжнародних стандартів, здійсненими через Центральний маршрутизатор і розрахунково-кліринговий центр

12 березня та 2 липня 2016 СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі.

2 липня Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України для уповноважених банків не працюватиме.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням рекомендував графік перенесення робочих днів у 2016 році з урахуванням встановлених законом святкових і неробочих днів в Україні. Тож, з нагоди Міжнародного дня жінок, українців очікують чотири дні вихідних. 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!