Нацкомісія призначила позапланову перевірку «Львівгазу»

1620 0
Загалом перевірки передбачені для 17 обленерго та 26 облгазах.
Фото: pexels.com

Фото: pexels.com

Нацкомісія з питань регулювання енергетики та тарифів проведе позапланові перевірку компанії «Львівгаз» через скарги клієнтів. Про це НКРЕКП повідомила на своєму сайт, відповідно до рішення, що прийняли на засіданні комісії 24 листопада.

Загалом перевірки передбачені для 17 обленерго та 26 облгазах. Рішення обумовлене надходженням великої кількості скарг на неврахування показників приладів обліку газу.

Читайте також: З 1 жовтня в Україні здорожчають комунальні тарифи

Планують також перевірити дотримання ліцензійних умов компаніями «Вінницягаз», «Волиньгаз», «Дніпрогаз», «Дніпропетровськгаз», «Донецькоблгаз», «Житомиргаз», «Запоріжгаз», «Івано-Франківськгаз», «Київоблгаз», «Кіровоградгаз», «Кременчукгаз», «Криворіжгаз», «Лубнигаз», «Маріупільгаз», «Миколаївгаз», «Одесагаз», «Полтавагаз», «Рівнегаз», «Сумигаз», «Харківгаз», «Харківміськгаз», «Херсонгаз», «Хмельницькгаз», «Чернівцігаз» і «Чернігівгаз».

Нагадаємо, що минулого літа в Україні запрацював ринок газу для населення. Так, споживач отримав право вільно змінювати постачальника газу залежно від ціни та сервісу. Детальну інструкцію про те, як змінити постачальника газу читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!