Нацполіція почне перевірку пасажирського транспорту через смертельні ДТП

1578 0
Окрім того, активізують роботу з виявлення нелегальних пасажирських перевізників та будуть ліквідовувати місця несанкціонованих автостанцій.

Національна поліція почне перевірку пасажирського транспорту, зокрема, його технічного стану через смертельні аварії на дорогах України.Про це повідомив заступник голови Нацполіції, керівник Патрульної поліції Олександр Фацевич.

Департаменти патрульної поліції разом з територіальними підрозділами Укртрансбезпеки будуть перевіряти пасажирський транспорт.

Читайте також: Привезти авто з Європи: варіант «не бляхи»

Окрім того, активізують роботу з виявлення нелегальних пасажирських перевізників та будуть ліквідовувати місця несанкціонованих автостанцій. За словами Олександра Фацевича, 20 липня внаслідок аварій на дорогах загинули 26 людей, у червні — 223 людини, ще 2,5 тисячі були травмовані. А загалом з початку року в ДТП загинули 1237 людей.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» таПатрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком,LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.

ТЕГИ: поліція

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!