Нацполіція посилює заходи безпеки на Львівщині

8434 0
Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів.
фото нацполіції

фото нацполіції

Національна поліція України вирішила посилити заходів безпеки на території Львівської, Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Там кажуть, що це потрібно для того, аби своєчасно реагувати на криміногенну ситуацію, недопустити дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичним проявам.

Читайте також: Терориста, який захопив заручників у Луцьку, затримали правоохоронці. Відео

Для цього у центральних частинах обласних центрів та в громадських місцях, де може перебувати значна кількість людей, нестимуть службу поліцейські наряди. До їхнього складу також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України.

Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів. Окрім того, на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлять мобільні пости.

Поліцейські обіцяють перевіряти документи та робити поверхневий огляд, перевіряти місця, де ймовірно може бути вибухівка. Особливу увагу звертатимуть на на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), до яких можуть бути поміщені вибухові пристрої.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 липня, у центрі Луцька чоловік захопив автобус із близько 10-20 заручниками. Він казав, що при собі має вибухівку і зброю. Вже пролунали кілька пострілів. За останніми даними міністра внутрішніх справ Аресена Авакова, терориста затримали правоохоронці, а заручників відпустили. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!