Політична реклама

Натяжні стелі монтуються швидше, ніж гіпсокартонні, та легші у догляді за традиційні

2480 1
Натяжні стелі мають безліч переваг у порівнянні з традиційним оздобленням стель. Серед них - швидкість монтажу, легкість у догляді та висока вологостійкість. Про це журналістам програми «БудЕксперт» розповів директор фірми з монтажу натяжних стель Ярослав Турківський.

Як розповів експерт, натяжні стелі мають переваги як з технічного, так і естетичного аспектів. Зокрема, вони – ідеально рівні, оскільки складаються з міцної плівка ПВХ, яка натягається в одній площині з основною стелею. За бажання, можна встановити стелю з дзеркальним ефектом, що візуально збільшить приміщення.

Із технічного аспекту натяжні стелі, як зауважив Я. Турківський, швидко та легко монтується.

«Протягом одного-двох днів можна зробити 20-30 квадратних метрів приміщення, і це порівняно із іншими видами стелі (чи гіпсокартонної, чи шпакльованної) , – набагато чистіше і швидше», - сказав директор.

За його словами, облаштувати приміщення за допомогою натяжної стелі можна навіть у приміщенні, у якому вже є закінчений ремонт. Окрім того, натяжна стеля – легка у догляді та має довгий термін експлуатації – до 15 років.

«Вона не просідає і не тріскає так, як ми це бачимо, коли стеля пошпакльована  чи коли є гіпсокартонна стеля", - зазначив Я. Турківський. 

Окрім того така конструкція має високу вологістійкість, що дозволяє монтувати її у ваннах та басейнах.

 

                                 

У яких приміщеннях можна встановлювати натяжні стелі, а також ціни, підбір освітлення, гарантія, правила догляду та інші важливі деталі, які слід врахувати при замовленні натяжних стель. Усі таємниці натяжної стелі в програмі «БудЕксперт», виробництво якої забезпечує продакшн-студія "Твоє місто". 

30 Січня, 2012 16:00
Андрій Натяжні стелі це супер! Поставив собі 4 роки тому в коридорі(в мене плити "гуляли на 15 см")і ще все досі "супер"!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!