Наукова бібліотека у Львові працюватиме без вихідних: оновлений графік

1843 0
Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації від 2 грудня 2015 року оголосив ініціативу щодо покращення графіку роботи Львівської обласної наукової універсальної бібліотеки. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації Христина Береговська.
фото: litcentr.in.ua

фото: litcentr.in.ua

За її словами, відтепер завзяті читачі зможуть відвідувати книгозбірню щодня. Зокрема, читальний зал установи, що знаходиться за адресою: проспект Шевченка, 13, працюватиме без вихідних. А один раз в тиждень ще й до 22:00.

Нагадаємо, що до цього двері закладу були відчинені для читачів у будні з 10 до 19  години та в неділю  – з 10 до 18 години. А субота  була вихідним днем.

Зазначимо, що упродовж  3-х місяців працівники департаметну проводитимуть моніторинг, щоб з'ясувати, чи прижились такі нововведення.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!