Науковці довели корисність шоколаду

1667 0

  Дослідження впливу шоколаду на організм людини провели на базі Кембриджського Університету. За його результатами чоловіки і жінки, які регулярно їдять шоколад, мають меншу схильність до розвитку діабета та захворювань серцево-судинної системи, ніж їхні ровесники, які відмовляються від вживання шоколаду або ж вживають його дуже рідко.

  «Шоколад корисний,  але - тільки чорний", - розповіла «Твоєму місту» головний дієтолог Львівської області Зоряна Завада. "Інший шоколад має добавки і є шкідливий для людей. А ось у чорному шоколаді містяться корисні мінерали і вітаміни, серед яких – полісенол. Він запобігає інфаркту та інсульту, утворенню в судинах тромбів і пухлин. А також не дає жирам, які потрапляють в організм із їжею, перетворюватись на холестерин. Тому, щоб уникнути таких захворювань, і справді, бажано щодня вживати щонайменше один шматочок шоколаду».

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!