Науковці Львівщини можуть отримати державні кошти на втілення своїх проєктів. Як взяти участь

1136 0
Пріоритетні напрямки робіт – інформаційні та комунікаційні технології, енергетика й енергоефективність, науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Міністерство освіти та науки України продовжило конкурсний відбір науково-технічних розробок за державним замовленням 2021-2022 роки. Так, до 21 грудня вчені Львівщини можуть отримати державне фінансування на втілення проєкту. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Учасниками конкурсу можуть стати наукові підприємства, установи або організації. Термін виконання розробок – до двох років, починаючи з 2021 року. 

Читайте також: Талановитим науковцям у Львові даватимуть 25 тис. грн премії

Пріоритетні напрямки робіт – інформаційні та комунікаційні технології, енергетика й енергоефективність, раціональне природокористування, науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань, нові речовини і матеріали.

Для участі у конкурсному наборі необхідно подати такі документи:

  • заявка (три примірники);
  • листи підтримки (щонайменше два);
  • оптичний носій, який містить заявку в електронному вигляді та скан-копії листів підтримки;
  • лист щодо відсутності підстав для відхилення заявки учасника Конкурсу відповідно до пункту 5 Критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання на проведення наукових досліджень, технічний розвиток та інноваційну діяльність;
  • супровідний лист із переліком матеріалів, що подаються учасником конкурсу.

 

Кінцевий термін приймання документів – 21 грудня 2020 року до 18:00 години.

Документи потрібно надіслати за адресою: Директорат науки та інновацій, Міністерство освіти і науки України, бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ, 01601.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!