Наукову ніхто не перекривав

1847 0
Львів'яни не прийшли на анонсовану акцію протесту проти невивезеного сміття.

Перекриття перехрестя Наукової-Тролейбусної поки не розпочиналося, інформує з місця події кореспондент Tvoemisto.tv. Під сьому годину на місці потенційного протесту життя тривало за звичними графіком – люди не перекривали вулицю, а чемно переходили на зелене.

Читайте також: Ситуація на дорогах: «сміттєві» перекриття вулиць Львова поширюються 

За якийсь час із одного з дворів по Тролейбусній вигулькнув КамАЗ, з-під брезентового накриття якого видно було гілки.  Мешканка району оповіла нашому кореспондентові, що то вивозять сміття. Про це свідчило й те, що біля найближчого контейнерного майданчика працювали дві жінки в респіраторах  — замітали залишки сміття в більшу купу.

Читайте також: У Львові вулицю Наукову знову перекриють через сміття. Куди не варто їхати. Оновлено 

Як повідомлялося, сьогодні жителі Франківського району анонсували акцію протесту проти того, що в їхній околиці не вивозять сміття уже кілька тижнів. Відповідна заявка була подана в міську раду.

Читайте також: Гройсман відповів на банер Садового: «візьми і зроби» 

З минулого тижня у Франківському районі вже кілька разів перекривали дороги через невивезене сміття. Мер Львова назвав такі дії спланованими провокаціями. Водночас, він вкотре заявив про сміттєву блокаду Львова. А учора та сьогодні А.Садовий обмінявся випадами з керівником уряду Володимиром Гройсманом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!