Науковий Львів та 104 храми: у місті хочуть запустити нові екскурсії

2969 0
У Львові пропонують створювати нові туристичні маршрути поза межами центру. Зокрема мова йде про такі нові екскурсійні маршрути як «Науковий Львів», «Дорога духу і добра», «Парками Львова».
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Про це сьогодні, 3 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради розповіла начальник управління туризму Львівської міськради Галина Малець, пише ZAXID.NET.

За її словами, в пішохідній зоні Львова вже достатньо атракцій, тому варто не накопичувати їх, а розширювати межі туристичних маршрутів Львова та відкривати нові місця як для туристів, так і для мешканців міста.

Зокрема, управління туризму пропонує реалізувати маршрут «Науковий Львів» – об’єктами, які пов’язані з науковим життям міста, в яких було щось винайдено, пише ZIK.

«Це віддалені один від одного об’єкти, тому маршрут можна реалізувати на транспортних засобах. Це була б дуже цікава екскурсія, – зауважила Галина Малець. – Друга пропозиція – це маршрут «Дорогою духу і добра». Львів є містом 104 діючих храмів, тому можна реалізувати ними екскурсійний маршрут. Також є ідея маршруту «Парками Львова», якщо це стосується електромобілів».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!