Навчаємо дітей дрібної моторики: де завантажити розмальовку

5473 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – розмальовку «Фрукти та ягоди», яка є першим кроком до розвитку письма, а також чудовим засобом дитячого самовираження.
фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

Виконання завдань розмальовки не лише сприяє здобуттю дитиною навичок дрібної моторики (графомоторних навичок), а й навчає її назвам популярних фруктів та ягід, комбінуванню різних кольорів, а також тренує пам’ять та увагу.

Працюючи над кожним завданням розмальовки, дитина має змогу набути таких важливих навичок, як старанність, посидючість, цілеспрямованість та самодисципліна. Розмальовка також допомагає дитині зняти напругу та заспокоїтись.

У кожному завданні дитині пропонується з’єднати пунктирні лінії та навести контур відповідного фрукту або ягоди. Після цього вона розмальовує фрукт або ягоду згідно з до кольоровим прикладом. У останньому завданні комплекту пропонується розмалювати всі представлені фрукти та ягоди.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері і використовувати необмежену кількість разів. Завантаження творчих завдань для дітей безкоштовне і доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. 

Проект «Розвиток дитини» створено командою сайту Освіта.ua у 2015 році. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьків, а також творчі розвиваючі завдання для дітей різного віку. Завантажити розмальовки можна ТУТ

Джерело: Osvita.UA

Опублікавула Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!