Політична реклама

Навчання у львівських школах не призупинили, але і за "прогули" обіцяють не карати

1594 0
Сьогодні відбулося засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого було прийнято рішення не призупиняти навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Львова. - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На засіданні комісії поки не прийнято рішення про призупинення навчання в загальноосвітніх навчальних закладах. В школах триває навчання, щоб всі діти приходили, щоб батьки могли їх залишити в теплі, там де є відповідні санітарно-гігієнічні умови, і під наглядом фахівців. Але якщо батьки будуть вважати за доцільне при таких температурних режимах не вести дітей до школи, то звичайно, це не буде предметом якихось заходів чи санкцій з боку освітян за безпричинне невідвідування навчання», - сказав голова комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, перший заступник міського голови Олег Синютка.

Як додав Олег Синютка, ще однією умовою прийняття такого рішення комісією є питання безпечного перебування дітей. Якщо призупинити навчання, діти вийдуть на вулиці, де більше загроз захворіти.

Нагадаємо, на 1-3 лютого синоптики прогнозують найхолодніший період за всю зиму. Місцями, за словами синоптиків, на Західній Україні буде до -33° С.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!