Конкурс міських перевізників у Львові оголосять у березні

1394 0
Раніше планувалося, що конкурс оголосять у лютому.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У березні у Львові планують оголосити конкурс на обслуговування міських автобусних маршрутів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ми будемо проводити конкурс на усі маршрути, але є одна проблема – нема інших охочих брати участь у конкурсі. Я би дуже хотів, щоб, можливо, з інших міст хтось приїжджав, але цього нема. Ми у такій ситуації, що іншого варіанту, крім нарощення власних потужностей, у нас нема»– сказав на брифінгу Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові планують скасувати режим «маршрутного таксі»

За словами міського голови Андрія Садового, нинішня ціна проїзду нерентабельна для перевізників. Тому місто повинно взяти під контроль міські автобусні перевезення. 

Читайте також: Чому заміна маршруток великими автобусами нічого не змінить

Нагадаємо, конкурс перевізників планували оголосити у лютому, проте минулого тижня уряд схвалив зміни до деяких постанов, які дають початок реформі автобусних пасажирських перевезеньВідповідно до змін, в Україні запроваджуватимуть конкурси на міжобласні автобусні маршрути за заявницьким принципом. Перевагу на конкурсах на всіх маршрутах надаватимуть перевізнику, якийпропонує низькопідлогові автобуси, електробуси та автобуси з більшою категорією екологічності, а також має автопарк, пристосований для перевезень людей з інвалідністю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!