На правах реклами

До Львова прийшов відомий український бренд FIRM Barbeshop. Як це працює

2544 1
Firm практикують повсякденні класичні стрижки.

Нещодавно у Львові відкрили чоловічу перукарню столичної мережі FIRM Barbeshop. Засновники та ідейні натхненники бренду Олександр Поздняков та Антон Максаков розповідають, чим унікальний бренд та чому FIRM — це не просто перукарня.

«Для того, щоб бренд повністю реалізувався, він має бути у всіх містах-мільйонниках. Прийшла черга Львова. Зараз Львів — номер один серед туристичних міст України. Сюди приїжджають не тільки українці на вихідні або свята, а через безвіз і близькість Європи, тут завжди багато гостей з-за кордону. Тим паче, що культура чоловічих стрижок тут досить розвинена, тож ми вирішили підтримати її і вивести на якісно новий рівень», — каже партнер та директор із маркетингу у FIRM Олександр Поздняков.

FIRM практикують повсякденні класичні стрижки. FIRM — перша чоловіча перукарня в Україні. Але це не просто перукарня. Це місце для чоловіків, де вони можуть провести час та відпочити від зовнішнього світу. FIRM дає можливість чоловікам, які користуються послугами перукарні, не просто підстригтися і поголитися: бренд дає можливість відчути себе більш мужнім, справжнім, таким, яким хотів би відчувати себе кожен чоловік, кожен день.

«Львів — для нас одна з головних стратегічних точок країни, точка виходу на ринки Європи і США. Але це не головне. Головне те, що Львів — центр української культури, а ми — український бренд. Україна зараз на слуху в контексті брендів і творчого розвитку: Ukraine Now, нагороди за брендинг Євробачення і загальний тренд на відновлення національної ідентичності. Українці все більше хочуть бути українцями, і ми — не виключення. Ми істинно український бренд і прагнемо бути настільки українцями, наскільки це можливо — щоб просувати імідж нашої країни у світі», — додає співзасновник і стратегічний директор FIRM Антон Максаков.

FIRM Barbeshop можна знайти на площі Данила Галицького, 16. Записатися можна за телефоном: (097) 54 444 54.

25 Серпня, 2019 18:48
То не бар! Той Бар Бешоп не є бар! То перукарня ( перепрошую, Barbeshop )
та чому не українською? Там нема чого робити... Одеколон хіба що...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!