Найбагатший львівський депутат Григорій Козловський більше не балотується до міськради Львова

5856 0
Із 2015 року він був членом партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» у міській раді Львова.
Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

«Європейська Солідарність» затвердила списки кандидатів від партії до рад усіх рівнів: області, районів та ОТГ. Так, серед них є і найбагатший львівський депутат, бізнесмен Григорій Козловський, який балотується до Львівської обласної ради. У списку він під номером 39.

До того із 2015 року Григорій Козловський був членом партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» у міській раді Львова.

Окрім депутатської діяльності, 49-річний бізнесмен є співвласником «Львівської тютюнової фабрики», будівельної корпорації Avalon, готелю Grand Hotel і низки ресторанів у центрі Львова. Також йому належить футбольний клуб «Рух» у Винниках і приміщення на пр. Шевченка, 8, яке переобладнали та відкрили там океанаріум.

У листопаді 2017 року фірмі, власником якої є Григорій Козловський, передали в суборенду 17,3 га території біля Винниківського озера: для обслуговування озера, створення відпочинкового комплексу «Академія Футболу» та розроблення детального плану території. Самі роботи біля озера розпочались у квітні 2018 року, тоді озеро спустили та почали вирубку лісу, будуючи лижний спуск.

Григорій Козловський вдруге одружений. Його обраниця із 2018 року співачка Юлія Думанська, яка 9 травня цього року народила сина Ярему. Також у подружжя є донька Діана. А від першого шлюбу у бізнесмена є ще троє дітей: син Святослав та доньки Юліана і Софія. Остання, до речі,  отримала у власність Винниківський ринок та ринок «Підзамче». Її фірма незаконно перереєструвала ринки з комунальної у приватну власність. Однак нещодавно Мінюст скасував право власності на ці ринки. Також вона займається будівництвом готелю на вул. Дорошенка, 2.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!