На правах реклами

Найбільша італійська піца у Львові: де замовити

6649 2
А ви знали, що у центрі Львова є дві локації, де можна посмакувати справжньою італійською піцою? Йдеться про «Італійську пекарню», де не тільки продають шматки піци «з собою», але і роблять доставку до вас додому чи в офіс.

«Італійська пекарня» - це сімейна справа Анастасії та Романа. Посмакувати шматками смачної піци можна в самому центрі Львова – на вул. Краківській, 3 (відразу біля площі Ринок) та на вул. Саксаганського, 12. Також тут ви можете посматкувати запашною кавою, коли поспішаєте на важливу зустріч чи просто йдете в офіс чи на навчання.

Засновники відразу вирішили, що робитимуть найбільшу піцу в місті – 55 см в діаметрі. Тут можна замовити шматок піци Прошуто, Капрічозе, Салямі, Папероні, тощо. Всі рецепти розробляли самі, дегустували з командою. Також є  овочева та сирна піца, Кватро Формаджі, для тих хто не любить м'ясної. Віднедавна тут також можна замовити і смачні італійські млинці, тому кожен львів’янин зможе знайти щось собі до смаку.

Кожного дня тут використовують тільки свіжі продукти, нічого не заморожують та не купують напівфабрикатів. «Італійська пекарня» вже має постійних клієнтів, знають, коли хто має прийти, і готують каву чи піцу наперед. «Італійська пекарня» працює для львів'ян та гостей міста, і пропонує різноманітні цікаві програми лояльності. Наприклад, картка лояльності клієнта дозволяє збирати наліпки та при кількості 5 зібраних ви отримуєте аромантку каву гарантовано у подарунок.  Назбиравши 9 наліпок – 10-ий шматочок піци отримуєте безкоштовно. 

«Італійська пекарня» віднедавна запустила доставку за адресою: найбільшу піцу у Львові можна замовити за 200-220 грн (8 великих шматків). Зараз, до речі, діє акція: при замовленні двох піц третю отримуєте в подарунок.

Доставку проводять до години часу. Замовити піцу можна або за телефоном 068 439 54 89 або за посиланнями: https://lviv.eda.ua/restorany/italiyska-pekarnyahttp://infood.com.ua/lviv/uk/1154-italian-bakery.

Долучайтесь також до Facebook-сторінки «Італійська пекарня New» та стежте за акціями, обіцяють їх кожного тижня.



Читайте також:
22 Лютого, 2018 17:38
Леся Якби хто вмів читати, то там пише "на правах реклами"
22 Лютого, 2018 05:40
Юрко Кава холодна в них. Джинса джинсою.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!