Найбільша школа Західної України та нові вигульні маршрути для собак. Головне за добу

936 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
Фото: Maxime Bhm for unsplash

Фото: Maxime Bhm for unsplash

З 1 липня Кіпр спрощує в’їзд для вакцинованих українців, і не вимагатиме негативного результату тесту на коронавірус, але, вочевидь, не визнаватиме вакцину CoronaVac. 

Читайте також: У Львові Домівка врятованих тварин потребує корму для підопічних. Як долучитись 

До кінця літа у Львові облаштують 30 вигульних маршрутів для собак. Наразі в місті немає жодного такого маршруту. Також у Львові мають облаштувати 50 вигульних майданчиків. На будівництво одного такого майданчика потрібно від 200 до 500 тис. Грн.

Поблизу Львова триває будівництво найбільшої школи у Західному регіоні України на 660 місць. У школі запланували збудувати басейн, спортивні майданчики зі штучним покриттям, тренажерний майданчик зі всім необхідним обладнанням, а також кухню та їдальню. Крім того, встановлять ліфт, пристосований для маломобільних дітей.

Читайте також: Львів’ян кличуть допомогти розчистити парк Франка після буревію 

На вулиці Ржегоржа забудовник зменшить кількість поверхів у будівлі – збудує 4-поверховий офісний центр з торговим центром і центром дитячого дозвілля на перших двох поверхах. Раніше забудовник планував збудувати на цьому місці десятиповерхівку.

Читайте також: Гори та джипінг: автотрофі по бездоріжжю українських законів

Територію на Шевченка перетворять на креативний простір. Реконструкція споруд австрійського та радянського періоду відбувається почергово, відкрити першу чергу планують вже восени. 

У Львові відбувся конкурс ветеранських проєктів, де представили в'язані шапки ручної роботи від Klunich, триколісний електросамокат, терапію руху від Дарьї Скриби та інші проєкти. 

Читайте також: Що буде із колишнім дитячим санаторієм на Коновальця і де зараз оздоровлюють дітей

У Стрийському парку ремонтують теплицю, яку мають закінчити до кінця грудня 2021 року. Роботи проводить ТзОВ «Арт-Львів» за 680 тисяч 204 гривні. У теплиці відремонтують підпірну стінку та заведуть комунікації. Дах наразі не чіпатимуть, оскільки він повинен бути скляний спеціалізований.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!