Політична реклама

Найбільше будинків, які не готові до опалювального сезону, на Сихові

1113 0
Станом на 30 вересня до опалювального сезону у Львові не готові 132 житлові будинки.

Ці будинки наразі не мають актів готовності до опалювального сезону, - повідомила Твоє місто Анна Прищула, прес-секретар Львівтеплоенерго.

Найбільше таких будинків у Сихівському районі Львова – 87. У Шевченківському районі не готові до опалювального сезону 13 будинків, у Личаківському – 13, у Галицькому – 11. Найменше їх у Франківському районі міста – лише 7.

Найпроблемніша ситуація з опалення у районі вул. Стрийської-Гашека-Максимовича, де власником будинків є БУ №4, тобто це будинки Міністерства оборони. За словами Анни Прищули, власники цих будинків не проводили ремонтів, і складно сказати, коли вони підпишуть акти.

Львівтеплоенерго, згідно з договором, ремонтувати там внутріквартальні мережі. Коли ж підготують до опалення внутрібудинкові мережі невідомо.

Минулого тижня там ліквідували два пориви, є ще три видимих, - повідомила Анна Прищула.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!