Політична реклама

Найбільше львів'ян проголосувало за Порошенка, на другому місці - Гриценко

1687 0
Станом на 7:37 від Львівської області Центральною виборчою комісією підраховано 33,93% голосів виборців, які учора брали участь у позачергових президентських виборах.

У всіх 12 округах області без винятку лідирує Петро Порошенко (70.62%). Загалом по Україні лідер "Солідарності" має наразі 54,06%, пише Експрес.

Друге місце на Львівщині займає Юлія Тимошенко 9,50% (загалом по Україні рейтинг кандидата складає 13,15%). Вона має більшу підтримку у районах регіону, натомість у самому Львові Тимошенко у всіх округах поступається другим місцем іншому кандидатові, Анатолію Гриценку.

У районах Львівщини Гриценко поступається третьою позицією Олегові Ляшку.

Окрім згаданих кандидатів 1%-й бар'єр долають також Ольга Богомолець, яка зараз в усіх округах займає п'яту позицію, за нею - Олег Тягнибок, Сергій Тігіпко та Дмитро Ярош.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!