Політична реклама

Найбільше туристів приїжджає до Львова на травневі свята

1446 0
Українці люблять приїжджати до Львова у святкові дні, особливо на травневі свята.

Про це  свідчить кількість автолюбителів, які передають інформацію про завантаженість міста через мобільні програми, повідомили у прес-службі Яндексу.

Найбільше даних про затори у Львові отримують від автомобілістів у травневі свята, включно із Днем Львова. Крім того, багато туристів буває у Львові на Трійцю та День Незалежності.

За інформацією прес-служби Львівської мерії, вчора, 1 травня,  Центр туристичної інформації, що на площі Ринок, відвідала рекордна кількість людей – за день півтисячі.

Як розповідають працівники Центру, це вперше така велика кількість людей звернулась за інформаціє та допомогою з часу існування Центру туристичної інформації.

«За вчорашній день в Центр туристичної інформації, що на пл. Ринок, звернулось 505 осіб. Такого ще не було за роки існування Центру. Ми перетнули межу в півтисячі осіб в день. 90% усіх звернень було від мешканців України. Переважали туристи з Києва, Дніпропетровська, Житомира, Харкова. Багато хто приходив в Центр щойно з потяга. До порівняння, 30 квітня за цілий день ми прийняли 92 людини.

Минулого тижня в середньому в день було 50 людей. У травні завжди найбільш сприятливий туристичний період", - розповіла Олена Голишева, працівник Центру.

Нагадаємо, як повідомили в управлінні туризму ЛМР, під час вихідних – з 1 до 4 травня – у Львові очікують від 50 до 100 тисяч туристів.

До слова, через події на Південному Сході України, активна громадськість Львова звернулася до міського голови Андрія Садового з пропозицією скасувати або внести зміни до програми святкування Дня міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!