Найбільші мобільні оператори України змінюють умови низки тарифів

4925 0
«Київстар», Vodafone та Lifecell переводять низку тарифів на чотиритижневий термін надання послуг.
ілюстративне фото: 5 канал

ілюстративне фото: 5 канал

Найбільші мобільні оператори України «Київстар», Vodafone та Lifecell переводять низку тарифів на чотиритижневий термін надання послуг. Про це повідомляє «НВ. Бізнес».

Так, у «Київстар» усі наявні тарифи для абонентів передплаченого зв'язку надають послуги терміном на чотири тижні.

«Нарахування послуг на чітко визначену кількість днів для абонентів передоплати – поширена в більшості країн світу норма і вже довгий час практикується і іншими мобільними операторами в Україні. Але Київстар пропонує своїм абонентам і інші варіанти», – сказали у компанії.

Читайте також: Коли буде доступна функція збереження номеру мобільного при зміні оператора

Представники Vodafone зазначають, що також перевели деякі тарифи на термін в чотири тижні. Це, наприклад, лінійка тарифів SuperNet і Unlim 3G.

Lifecell з 22 серпня переведе на чотиритижневий термін надання послуг п'ять тарифів: Лайфхак, Лайфхак Плюс, Хайп, Дзвінки всім 2017, Дзвінки всім. Починаючи з 5 вересня, перехід на розрахунковий період тривалістю чотири тижні буде застосований до тарифів 3G Смарт 69, Смартфон 2018 та Абсолютна свобода.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!