Відділення Укрпошти у Львові працюватимуть без обідніх перерв

3570 0
Від травня додатково ще 500 відділень Укрпошти працюватимуть без обідньої перерви. Одинадцять з них – у Львові.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

«Для зручності клієнтів до травня 2017-го року у всіх великих містах країни відділення Укрпошти, які мають три та більше вікна, будуть переведені на режим роботи без обідньої перерви, – коментує перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський. – Таким чином ми зможемо не тільки підвищити якість обслуговування (адже часто споживачам зручно скористатися нашими послугами саме в обід) та відпрацювати нові стандарти, але й збільшити обсяги бізнесу. При цьому, наші співробітники працюватимуть за плинним графіком і, як і раніше, матимуть повноцінну перерву».

Читайте також: Запровадження електронного квитка у Львові у запитаннях і відповідях 

Днями, рішення про доповнення переліку відділень, які працюватимуть без обідніх перерв, ухвалили Львівська, Харківська та Одеська дирекції Укрпошти, – повідомляють на сайті Укрпошти.

Київська дирекція почне працювати за новим розкладом з квітня. Також відповідне рішення очікується від дирекції у Дніпрі.

На сьогодні, в Одесі без обідньої перерви функціонує 54 відділення, у Львові – 11 відділень, у Харкові – 42 відділення, в Дніпрі – 11, у Києві – 8, в інших містах обласного значення – 191 відділення.

До 1-го травня планується оновити графіки ще 11 відділень у Львові, 11 відділень у Харкові. У Києві за новим графіком працюватимуть 103 відділення поштового зв’язку. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!