Всі в Україну: у нас запрацює найбільший у світі сайт про подорожі

2333 0
Незабаром стартує TripAdvisor Україна. Сайт-помічник мандрівника отримав домен .UA і відтепер розпочне працювати на українському ринку українською мовою.
фото: www.rbc.uа

фото: www.rbc.uа

Найбільший у світі туристичний сервіс TripAdvisor готується вийти в Україну. Йому вдалося отримати домен в зоні .UA, який раніше був зайнятий кіберсквотерами. Учасники ринку туристичних послуг вважають, що поява української версії сервісу дозволить залучити в країну більше туристів з-за кордону.

Читайте також: Як дешево подорожувати світом. 5 порад

Раніше TripAdvisor співпрацював з асоціацією «Туризм Одеси», кожен рік вибираючи ТОП-10 готелів, ресторанів та атракцій міста. А днями українська сторона провела в Лондонському офісі TripAdvisor перші переговори про розширення партнерства на всю Україну. За словами Ліптуги, співпраця дозволить збирати і аналізувати дані про Україну з ресурсу TripAdvisor, а також інтегрувати різні інструменти сервісу в національний туристичний портал, який зараз розробляється. Крім того, можна буде отримати об'єктивну оцінку і рейтинг туристичної сфери в Україні.

Читайте також: Де шукати авіарейси за ціною таксі. 7 практичних порад

TripAdvisor є одним з найбільших у світі сайтів про подорожі. З його допомогою можна організувати поїздку. TripAdvisor містить понад 250 млн порад та відгуків мандрівників про понад 5 млн локацій в 47 країнах світу, а також посилання на інструменти для бронювання, які дозволяють переглядати інформацію на сотнях сайтів і знаходити найкращі ціни на готелі. Веб-сайти бренду TripAdvisor утворюють найбільшу спільноту мандрівників у світі. За даними Google Analytics, на сайти бренду TripAdvisor заходить до 340 млн унікальних відвідувачів в місяць.

Читайте також: Подорож у Грузію. 10 практичних порад

Сайти TripAdvisor працюють в 45 країнах світу. Крім того, група управляє веб-сайтами 24 туристичних медіабрендів. До її складу також входить спеціалізований підрозділ TripAdvisor for Business, що дозволяє туристичним компаніям безпосередньо звертатися до багатомільйонної щомісячної аудиторії TripAdvisor.

За інформацією Ain.ua, РБК-України, Хмарочос

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!