Найближчі місяці можуть бути вирішальними у війні, – Данілов

798 0
Україна на сьогодні розуміє всі виклики, максимально готується до них, однак також розуміє, що необхідна допомога міжнародних партнерів, вважає Данілов.
ФОТО ГОЛОС АМЕРИКИ

ФОТО ГОЛОС АМЕРИКИ

Україна нині дуже активно готується до найближчих двох-трьох місяців, які можуть бути вирішальними у війні проти російської федерації.

Джерело: секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю «Голосу Америки»

«Зараз російська федерація не хоче сприймати позицію всієї світової спільноти та розуміти, що їй треба вже зараз відійти для того, щоб якомога менше було наслідків безпосередньо для своєї країни. Вони будуть продовжувати йти, бо вони поставили все на кін», – заявив він.

Читайте також: Резніков вважає, що росіяни планують новий наступ у лютому

У цьому контексті він наголосив, що Україні конче необхідна допомога міжнародних партнерів. Водночас він зауважив, що допомога, яка надходила навесні, зовсім відрізняється від тієї, яка надходить нині.

«І дуже хотілось би звернути увагу ще на одну річ. У Європі певна кількість країн так само змінила свою думку. І якщо вони раніше, умовно кажучи, постачали каски, дехто – бронежилети, то на сьогодні вони постачають тяжке озброєння, яке нам конче необхідне», – зазначив він.

Читайте також: «Росіяни готують 200 тисяч солдатів. Не сумніваюсь, що вони знову підуть на Київ», – Залужний

Нагадаємо, на території білорусі зараз немає ударного угруповання, яке може загрожувати Україні, проте завжди є ризик з боку диверсійно-розвідувальних груп і влаштування провокацій на білорусько-українському кордоні. 

Антоніна Костик

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!