Політична реклама

Найчастіше евакуатори у Львові забирають авто з трьох вулиць

1088 0
Протягом дня з вулиць міста евакуатори забирають на штрафмайданчик близько 30 авто. Кожного дня у місті працює 4 евакуатори, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На львівські дороги виїжджає 4 евакуатори та протягом дня переміщують на штрафмайданчик від 28 до 33 автівок. Найбільш проблемними є вул. Князя Романа, вул. Івана Франка, вул. Винниченка», - зазначив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, якщо ви стали свідком неправомірно припаркованого автомобіля, просимо повідомляти про це ЛКП «Львівавтодор». Можна телефонувати Івану Рибаку: тел. 067 3925200. Також можна телефонувати на міський номер ЛКП «Львівавтодор» - 270-41-66 чи надсилати інформацію на пошту [email protected].

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!