Політична реклама

Найчастіше квартири у Львові обкрадають на Сихові

1423 0
За підсумком новорічно-різдвяного періоду лідером у списку квартирних крадіжок у Львові є Сихівський район, за ним йдуть Залізничний, Шевченківський та Франківський райони міста Львова.

Дізнавшись, що людей не буде вдома, злочинці безперешкодно проникають у квартири, господарі яких на довго виїжджають за межі міста. Часто громадяни просто забувають подбати про безпеку власного житла.

Зважаючи на це, міліція рекомендує потурбуватися про своє майно осіб, які на тривалий час залишають місце проживання. Отже, виїжджаючи за межі Львова, попросіть сусідів, яким довіряєте, приглянути за квартирою та періодично виймати кореспонденцію з поштової скриньки.

Не зайвим буде встановлення сигналізації, що сповіщатиме централізований пульт охорони про спробу незаконного проникнення у житло. Ще одним, більш доступним, але не менш ефективним способом захисту є електронні датчики руху.

Ці пристрої також функціонують за схемою оповіщення власника про непроханих гостей. Також не варто на широкий загал оголошувати у соціальних мережах свої наміри покинути домівку.

«Пік квартирних крадіжок зазвичай припадає на першу половину дня», – розповів заступник начальника міського управління - начальник кримінальної міліції Львова Павло Гарасим.

Також він додав, що саме у період з 9 до 14 години, коли громадяни відводять дітей до дитсадків чи школи, перебувають на робочих місцях, відвідують торгівельні заклади, знаходяться на навчанні, житло громадян є найменш захищене.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!