Політична реклама

Найдорожчий квадратний метр нерухомості у Львові продали за понад 20 тис. грн

1480 0
Учасник аукціону продажу комунального майна у Львові купив приміщення площею 79,3 м кв. за 1 млн. 620тис. грн., тобто за ціною 20428, 75 грн. за квадратний метр. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на управління комунальної власності ЛМР.

Загалом на участь в торгах зголосилися 8 претендентів. І сума, яку запропонував переможець, у 2,5 рази перевищила стартову ціну об'єкту, є яскравим підтвердженням того.
 

Такий аукціон – це ефективна форма приватизації комунального майна Львова. Особливо у випадках високоліквідної нерухомості, що може бути використана у комерційних цілях: 1-й поверх, фасадний вхід, близьке розташування до торгівельних об’єктів, транспортних розв’язок, відповідна площа, – зазначено у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, проведення аукціону - послуги ліцитатору, вже кілька років поспіль, не коштує жодної гривні міському бюджету, а от нерухомість при цьому продається за ціною, що перевищує початкову, оскільки виконавець аукціону  зацікавлений, щоб об’єкт був проданий дорожче,  бо в такому випадку збільшується і його винагорода, яку сплачує покупець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!