Політична реклама

Найгірша вода у Львові у Сихівському та Личаківському районах

3231 0
Вода недостатньо високої якості у Львові є у Сихівському та Личаківському районах. Про це 27 березня на брифінгу повідомив головний технолог ЛМКП «Львівводоканал» Микола Одуха.

"У нас є проблеми тільки старої мережі – її є близько 800 км по місту. Відповідно є, так зване, вторинне забруднення води», – каже Одуха.

Також є невеликі проблеми щодо твердості води. «Здебільшого, у Личаківському районі, де вода подається із Золочева. Вода тут твердіша, аніж згідно з нормами. Ліквідована проблема у Залізничному районі, де працює станція знезалізнення води», – каже Одуха.

Невеликі проблеми з водою мають і мешканці Сихова, куди вона подається з Бібрки і Глинної Наварії. «Там є невелика твердість води, але це не є катастрофічне перевищення допустимих норм», – цитує слова М.Одухи ЗІК.

Нагадаємо, водопровідну воду можна очищувати за допомогою спеціальних фільтрів. Скільки вони коштують та як підібрати якісні - дивіться у програмі "БудЕксперт"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!