Політична реклама

Найкоротшу трасу з Києва до Варшави відкрили після ремонту

3351 0
В Україні відкрили автомобільну дорогу загального користування М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яку модернізували в рамках підготовки до футбольного турніру Євро-2012. Рух на магістралі пустили без урочистостей, у робочому порядку, повідомляє сайт Укравтодору.

Дорога є найкоротшим напрямком транспортного сполучення між Києвом та Варшавою. Загальна протяжність дороги Київ – Ковель – Ягодин – 486,8 км.

Ремонтно-будівельні роботи у 2011 році велися одночасно у Київській, Житомирській, Рівненській та Волинській областях. Загальна протяжність відремонтованих у цьому році ділянок склала 248,4 км.


Збудована у 70-х роках автодорога на переважній протяжності мала цементно-бетонне покриття. До ремонту це покриття не відповідало сучасним вимогам по рівності та міцності. Через це автолюбителі та перевізники були змушені використовувати дорогу Київ-Чоп, що призводило до її перевантаження.

Під час ремонтно-будівельних робіт на автошляху Київ – Ковель – Ягодин особливу увагу дорожники приділили якості робіт, використанню новітніх технологій та матеріалів, - повідомляє сайт Укравтодору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!