Найкраще селфі у львівському трамваї – весільне

3281 0
Сьогодні, 6 квітня, опівночі завершились інтернет-змагання за найкраще фото у трамваї. За три тижні найбільше лайків у facebook назбирала фотографія ведучої новин з радіо «Люкс» Анни Струк. Її весільний знімок у трамвайному вагоні вподобали понад 800 людей.

На своїй сторінці у Facebook дівчина розповіла, що знімок зробили не просто так. Адже саме у трамваї вони з майбутнім чоловіком познайомились. «Звичайно, люди були шоковані, тому що не щодня наречена їздить у трамваї, але для нас тепер це стало доброю традицією, кожну важливу дату в нашому житті ми проводимо в трамваї, ми приймаємо рішення, куди має рухатись наша сім`я, куди ми далі маємо подорожувати. І тому участь в цьому конкурсі для нас була дуже символічною», – зазначила Анна Струк.

Тож взяти участь у конкурсі було принципово. Зізнається, на перемогу не сподівалися, бо розуміли, що це фото – то не зовсім селфі. Тож тепер тішаться перемозі і головному призу – навчанні у фото-школі.

Ті ж, хто посів друге і третє місця, також не залишаться без подарунків. За третє місце в подарунок – екоторба, за друге – піврічний абонемент на електротранспорт.

Нагадаємо, конкурс «Найкраще селфі у трамваї» стартував у Львові 10 березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!