Найменшу пацієнтку з коронавірусом у Львові виписали з реанімації

1466 0
Злата була кисневозалежною.
Фото: Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит

Фото: Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит

Найменшу пацієнтки з Covid-19 виписали з реанімації новонароджених у львівському ОХМАТДИТі. Дівчинка ще ослаблена через перенесений коронавірус і бактерійний сепсис, але її стан покращився. Про це повідомили у медзакладі.

Читайте також: 17-річну Вікторію, яка тривалий час перебувала на ШВЛ у Львові, виписали додому

Дівчинку з мамою перевели у звичайну палату у педіатрію. Злата уже поборола коронавірусну інфекцію.

«Наша маленька пацієнтка ще ослаблена через перенесений COVID-19 і бактерійний сепсис. У неї немає неврологічного дефіциту, як це буває з такими дітками. Златочці ще важко самій смоктати, тому ми їй допомагаємо. Але вона у нас молодець – трошки їсть сама, трошки з нашою допомогою, але не втрачає бойового духу. Ще треба трохи зусиль, щоб дівчинка наздогнала своїх однолітків у вазі і випишемо малечу додому назовсім», – розповіли завідувачка реанімації новонароджених Галина Заремба та неонатолог Ольга Мисак.

Читайте також: У Львові виписали з лікарні донечку священника, яка передчасно народилася з коронавірусом

Нагадаємо, що у Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит» перебуває немовля з Covid-19. Дівчинка народилася від мами, хворої на коронавірус. Стан маляти оцінювали як важкий. Дівчинка була кисневозалежною, перебувала в реанімації.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!