Найменших львів'ян запрошують на «Зимову казку»

2028 0
Львівська філармонія підготувала для дітей подарунок до Нового року і Різва - музично-розважальну програму "Зимова казка" . Загадкову історію покажуть 3-4 січня за адресою вул. Чайковського, 7.

Із чарівним світом "Зимової казки" малечу знайомитимуть солісти Львівської обласної філармонії Наталія Грановська у ролях лисиці, чортика, святого Миколая ну і, звичайно ж, Діда Мороза. Супроводжуватиме дійство не менш захоплююча й інтригуюча музика. Протягом 60 хвилин  «Зимової казки» діти побачать 13 музичних номерів.

Читайте також: На Різдво у Львові ангели спускатимуться на землю

Вистава розрахована на дітей від 5-ти до 14-ти років. Режисер Любов Фітьо переконує, що ця вистава допоможе повірити в диво навіть дорослим. Квитки вартістю 20 грн. можна придбати в касах Філармонії щоденно. Абонементи теж діють.

Деталі на сайті Філармонії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!