Наймолодших львів’ян кличуть на день народження Пеппі

2740 0
Сьогодні, 16 листопада, о 12:30 год. у Львівській обласній бібліотеці для дітей розпочнеться святкування Дня народження Пеппі – героїні книг шведської письменниці Астрід Ліндгрен, якій цьогоріч виповнюється 70. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.
фото: www.ex.ua, doshkilniatko.net, yak-prosto.com

фото: www.ex.ua, doshkilniatko.net, yak-prosto.com

Свято відбудеться за участі актриси, режисера Першого українського театру для дітей та юнацтва, виконавиці ролі Пеппі – Олени Крилової, яка зіграє уривок з вистави «Пеппі Довгапанчоха». Окрім того, на дітей та дорослих чекають ігри, забави, конкурси та веселе спілкування з фантазеркою і жартівницею Пеппі.

Читайте також: Стартував конкурс малюнків «Казки зимового Львова». Як долучитись?

На Батьківщині, у Швеції, день народження Пеппі святкують протягом року як національне свято. А у Львівській обласній бібліотеці для дітей також вже стало традицією щороку відзначати  уродини улюблених літературних героїв – дівчинки Енн з книг Люсі-Мод Монтгомері та день народження ведмедика Паддінгтона.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!