Політична реклама

Найнебезпечніше місце для алергетиків - ліжко

2429 0
Якщо Ви належите до числа алергіків, Вам цікаво буде дізнатися, що Ви в прямому сенсі «спите зі своїм ворогом»: у ліжку, на якому Ви спите, знаходиться дуже багато провокаторів алергічної реакції.

Британські вчені стверджують, що найбільший відсоток людей, які страждають алергією, відчувають її симптоми саме в своїй спальні. Експерти вирішили провести детальне дослідження, щоб допомогти людям керувати тригерами алергії та зменшити кількість нападів, - пише видання "ВКурсе".

З'ясувалося, що причиною подібних проблем є кліщ домашнього пилу. На цей тригер реагує 92% людей. У спальні ми проводимо в середньому близько 52 годин на тиждень, і тут знаходитися найбільша кількість ороговілих клітин нашої шкіри, яка лущитися й осідає на постільній білизні.

А для кліщів цей біологічний матеріал становить основний раціон харчування та ідеальне середовище проживання. Щоб знизити ризик виникнення цього тригера, частіше проводите чищення матраців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!