Політична реклама

Найновіша електронна "читалка" коштуватиме 10 євро

1597 0
Німецька компанія Txtr створила, можливо, найкомпактніший та найдешевший у світі букрідер з дисплеєм на електронному чорнилі E Ink. Пристрій отримав назву Beagle. Планується, що його ціна складатиме лише 10 євро (100 грн).

Про це пише ТСН. Електронна "читалка" обладнана монохромним 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 600 × 800 пікселів. Книги можна записувати на 4 Гб інтегрованої флеш-пам'яті. Ні адаптера Wi-Fi, ні модуля 3G у нього немає; розробники передбачили тільки контролер бездротового зв'язку Bluetooth.

Живлення забезпечують дві міні-пальчикові батарейки, заряду яких, за заявами Txtr, вистачить на рік з гаком при "звичайному використанні рідера". Розміри Txtr - 140 × 105 × 4,8 мм (товщина в місці розташування батарейок складає 14 мм), вага - 128 г (з елементами живлення).

Наразі невідомо, коли пристрій вийде на ринок, однак спостерігачі вважають, що це станеться ближче до новорічних свят.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!