Політична реклама

Найпопулярнішою поштою у світі визнано Gmail

1743 0
Gmail, що належить Google, став найпопулярнішим у світі поштовим сервісом, обігнавши Hotmail і пошту Yahoo!, говориться у звіті компанії comScore.

Про це пише видання "ВКурсе", посилаючись на comScore. Місячна аудиторія Gmail склала 287,9 мільйона користувачів. На другому місці опинилася пошта Hotmail компанії Microsoft — з нею працювали 286,2 мільйона користувачів.

Третє місце зайняв поштовий сервіс Yahoo! з 281,7 мільйона користувачів.За версією Google, Gmail обігнав Hotmail за кількістю користувачів ще в червні 2012 року.

Тоді Google повідомила, що місячна аудиторія сервісу дорівнює 425 мільйонам користувачів. Сторонні дослідницькі компанії, включаючи comScore, однак, тоді не погодилися з Google і залишили в лідерах Hotmail.

Різниця в підрахунках може пояснюватися тим, що Google бере до уваги користувачів, що працюють з поштою з мобільного пристрою, а comScore — ні.

З трьох лідируючих поштових сервісів Gmail є наймолодшим — він запрацював в 2004 році. Перші три роки Gmail діяв у напівзакритому режимі — реєстрація була можлива лише за запрошенням. Hotmail запустився у 1996, а пошта Yahoo! — в 1997 році. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!