Політична реклама

Найповільніше у Львові ремонтують вулицю Замарстинівську

1359 0
З усіх, розпочатих улітку ремонтів вулиць у центрі Львова, повністю завершені найкоротші ділянки. Йдеться про реконструкцію проїжджої частини на вулиці Січових Стрільців та ділянку вулиці Пекарської.

Вулицю Коперника обіцяють відкрити для проїзду транспорту вже за два тижні. Очевидно, що йдеться про проїзд автомобілів, пише  Zik. Трамваям і пішоходам доведеться зачекати довше. Адже на початку вул. Степана Бандери досі гори піску і бруківки, а на перетині Бандери-Чупринки днями лише розпочали знімати стару колію.

Схожа ситуація на вулиці Городоцькій. На початку вулиці вже кладуть бруківку та нову колію, однак площа перед церквою Анни досі розрита.

Відрізок нової транспортної розв’язки між вулицями Городоцькою та Шевченка візуально можна вважати готовим на 90%. Облаштований заїзд з Городоцької. А от на вул. Шевченка досі окопи. Також тривають роботи на перетині вулиць Шпитальна та Городоцька.

Найменше змін відбулося на вулицях Богдана Хмельницького та на Замарстинівській. Проїжджа частина тут повністю розрита. Все ще триває заміна комунікацій. Лише на одному відрізку ділянки розпочали прокладати нову колію та бруківку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!