Політична реклама

Найрезонансніші нові фільми Іспанії вже у Львові. Програма

1986 0
З 30 квітня до 4 травня у Львівському палаці мистецтв триває Тиждень іспанського кіно. Глядачам пропонують іспанські стрічки, які відзначені міжнародними кінофорумами та найбільшими іспанськими нагородами.

Всі фільми демонструватимуть мовою оригіналу із українськими субтитрами, повідомили tvoemisto.tv у Палаці мистецтв. Ціна квитків - 15 грн.

Програма Тижня іспанського кіно

1 травня, 19:00 – «Ще три весілля». Фільм був найкращим на фестивалі комедій у Монте-Карло та отримав кілька нагород за найкращу головну жіночу роль (актриса Інма Куеста). Головна героїня – молода викладачка, що змушена за місяць навідатися на три весілля своїх колишніх бойфрендів. Почуваючись страшенно незручно, вона просить свого колегу супроводжувати її на всіх трьох гулянках.

2 травня, 19:00 – «Білосніжка». Найбільш титулована стрічка фестивалю – данина німому кінематографу й справжнє свято для кіноманів. Це також найсміливіша й виразно іспанська інтерпретація казки про Білосніжку, що переносить дію в Севілью 1920 року й відбувається навколо жінки-тореадора. В ролі злої мачухи – незрівнянна Марібель Верду, одна з найвідоміших акторок Іспанії.

3 травня, 19:00 – «Чоловіки на грані». Фільм із найзірковішим акторським складом – драма про вісьмох чоловіків, кожен із яких намагається вирішити по-своєму власні життєві проблеми. Один страждає від кризи середнього віку, інший розорився й змушений жити з мамою та її кішкою. Третій навіть через два роки після розлучення намагається повернути дружину. Четвертий ніяк не второпає, чому дружина зраджує, а сам при цьому вживає наркотики. У цих та інших персонажів схожі проблеми, але відповіді вони знаходять різні.

4 травня, 17:00 – «Тед Джонс і загублене місто» (мультик). Тед – простий чиказький будівельник, що мріє про неймовірні відкриття та небезпечні пригоди. Одного разу його сплутують із видатним археологом і відряджають у Перу на пошуки старовинних скарбів інків. Герой страшенно радіє, однак передчасно.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!