Політична реклама

Найщасливішими люди почуваються з грудня по січень

1808 2
Вчені з США витратили два роки на те, щоб дізнатися - в який час доби людина відчуває себе найщасливішою? Вчені проаналізували повідомлення Твіттера. Всього вивчалися 600 млн. повідомлень від 2,5 млн користувачів з понад 80 держав.

В ході дослідження з'ясувалося, що користувачі виявилися більш щасливі вранці. До вечора емоційний настрій людей поступово псується.Крім того, з'ясувалося, що саме гарний настрій у людей буває в зимові місяці: з грудня по січень, повідомляє ТВі

Однак, треба уточнити: найщасливіший період закінчується, швидше за все, не в кінці січня, а 16-го. Це третій понеділок січня, який вважається найбільш депресивним днем у році.

До такого висновку прийшов британський психолог Кліфф Арнэлл з Університету Кардіффа. Він вивів складну формулу, яка враховує огидну, як правило, погоду, те, що свята пройшли і треба братися за роботу й якось планувати своє майбутнє, враховуючи те, що гроші скінчилися, а симптоми похмілля, навпаки, до кінця не зникли. Не тішить і те, що до наступних свят далеко.

Шляхом ділення та множення спеціальних коефіцієнтів, що відображають вищезазначене та стан людської душі в середині січня, вчений нібито і отримав дату, відповідну третьому понеділку. На Заході цей день отримав назву Blue Monday (сумний понеділок).


Читайте також:
13 Листопада, 2012 17:29
ТМ Ann, you`re right, thanks!
13 Листопада, 2012 15:41
Ann blue means not only the colour-
blue(adjective)-sad or depressed (Someone feeling blue)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!