Найважчий день буде сьогодні, – радник голови МВС Геращенко

9897 0
План ворога – прорватися танковими колонами з боку Іванкова та Чернігова до Києва.

Радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що план ворога – прорватися танковими колонами з боку Іванкова та Чернігова до Києва. Про це йдеться в його зверненні у Фейсбуку.

«Найважчий день буде сьогодні. План ворога – прорватися танковими колонами з боку Іванкова та Чернігова до Києва. Російські танки чудово горять при попаданні наших ПТУРІВ – Стугни, Корсарів та подарунків наших союзників NWLAW та Javelin. Захисники Києві напоготові!», – каже він.

Читайте також: Атаки Росії продовжуються, але ми не втомлені, - Зеленський на другий день масштабної війни

Водночас радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк на брифінгу сьогодні, 25 лютого, повідомив, що базовий фундаментальний сценарій спецоперації російських військ – зайти в Київ і знищити керівництво країни та особисто президента Володимира Зеленського. Тому йде такий тиск на Київ.

Із його слів, президент залишається в Києві, бо «має показати, що таке стійкість українського народу».

«Учора був тяжкий день, була тяжка ніч і буде тяжкий день сьогодні, а може ще й завтра та післязавтра. Це – ключові дні, в які з'ясується, хто є хто в цій країні, в цьому регіоні і взагалі в глобальному світі», – додав він.

Нагадаємо, що вранці сьогодні, 25 лютого, президент України Володимир Зеленський звернувся до українців та закликав громадян продемонструвати витримку і взаємопідтримку. Ворог нині має на меті тиснути не просто на владу, а на всіх українців. Оперативна інформація про напад Росії на Україну, що постійно оновлюється, читайте за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!