Політична реклама

Найзабрудненіше повітря у Львові в районі вулиць Стрийська - Наукова

2048 0
У Львові найбільше перевищення викидів забруднюючих речовин у повітря фіксується від автотранспорту. Найбільше забруднення – на перехрестях, де виникають затори.

Про повідомила заступник директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Ганна Башта.

З її слів, найбільше викидів забруднюючих речовин у повітря фіксуються на перехресті вул. Стрийська-Наукова.

Колись фіксувалось на перехресті з вул. Горбачевського, сьогодні, за рахунок розв’язки, там фіксується більше розсіювання, перевищення немає. По підприємствах таких викидів і наднормативних перевищень немає, – зазначила Ганна Башта.

Зі слів начальника відділу державної екологічної експертизи та атмосферного повітря Ігоря Кравця, серед підприємств основний вклад по викидах роблять ЛКП «Львівтеплоенерго» та «Залізничнетеплоенерго». Під час опалювального сезону використовується більше природного газу, відповідно, збільшуються викиди у цей період, – додав він.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!