Найзлочинніші райони Львова – Залізничний та Сихівський

3206 0
Найбільше пограбувань і квартирних крадіжок стається у Залізничному районі Львова. Кількість крадіжок приблизно така ж сама, як і кількість грабежів. Це характерно і для інших районів Львова. Така пропорція зберігається у всіх районах Львова.

У Залізничному районі злочини найчастіше стаються на вулицях Левандівській, Любінській та Маршала Рибалка, повідомила Zaxid.net працівник прес-служби Львівської міліції Ірина Павлович.

На другому місці за рівнем злочинності – Сихівський масив. Злочини найчастіше фіксують на просп. Червоної калини та біля ринку «Санта Барбара».

У Франківському районі найбільше злочинів трапляється на вул. Науковій, Пулюя та Княгині Ольги.

Четвертий за рівнем злочинності у Львові – Шевченківський район. Злочини найчастіше трапляться на вул. Богдана Хмельницького, Гетьмана Мазепи та просп. Чорновола.

На п’ятому місці – Личаківський район. Найбільше квартирних крадіжок та грабежів стається на вул. Личаківській, Пасічній, Дж. Вашингтона та поблизу гуртожитків медінституту на вул. Мечнікова.

Найбезпечнішою є центральна частина міста – Галицький район. Тут стається найменше квартирних крадіжок та грабежів.

Як зазначають у міліції, впродовж минулої доби, 1 вересня, у територіальних підрозділах органів внутрішніх справ міста Львова було зареєстровано 39 злочинів.

19 з них - це крадіжки особистого майна. Також було скоєно 2 квартирні крадіжки на вул. Варшавській та Хвильового. Зловмисники потрапили у помешкання, підібравши ключ та пошкодивши серцевину замка вхідних дверей.

Також за минулу добу працівники міліції зареєстрували 8 фактів шахрайства, 8 випадків грабежу та незаконне заволодіння автотранспортом. Пограбування відбулись на  вул. Чернівецькій, С. Петлюри, Чигиринській, Варшавській, вул. Родини Крушельницьких, Городоцькій, Боткіна та Науковій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!