НАЗК склало 14 адмінпротоколів на міського голову Андрія Садового

1177 0
Андрій Садовий звернувся до 280 депутатів, прем'єр-міністра, Генерального прокурора, НАБУ, президента, ДБР, вказуючи на абсурдність таких звинувачень.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) за останні два тижні склало та направило до суду 84 адміністративних протоколи. Зокрема 14 адмінпротоколів склали на міського голову Львова Андрія Садового. Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

«За ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів складено та направлено до суду протоколи щодо Андрія Садового, міського голови міста Львова (14 адмінпротоколів)», – йдеться в повідомленні.

Водночас у себе на Фейсбуку Андрій Садовий пояснює, що у Львові громадські організації можуть отримати знижку на оренду комунального майна. Ця ухвала міськради синхронізована з постановою Кабміну та наказом Фонду держмайна, «на основі яких працюють практично всі органи місцевого самоврядування України». 

Читайте також: Знову Садовий. Кар'єра, статки та передвиборчі обіцянки мера

«Але проти керівниці управління комунальної власності все ж відкрили кримінальне провадження», – каже він.

Андрій Садовий звернувся до 280 депутатів, прем'єр-міністра, Генерального прокурора, НАБУ, президента, ДБР, вказуючи на абсурдність таких звинувачень. Водночас він запевняє, що прокуратура не має жодного права втручатись у господарську діяльність міської ради.

«Суд за цією справою вже відбувся і своїм рішення підтвердив абсурдність звинувачень. Натомість прокуратура звернулась до НАЗК через те, що я начебто втручаюсь у їхню діяльність, бо своїми зверненнями роблю цю справу публічною. І у відповідь на мої листи склали на мене 14 протоколів», – додає він.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!